030 3200161 info@mijngvb.nl

Online examen

Hier kunt u gratis het ngf gvbexamen oefenen

Gratis GVBexamen oefenen

Tijdens de gvbcursus wordt er uitgebreid aandacht besteedt aan de regels & etiquette. Op zondagmiddag nemen wij het theorie examen af de vragen kunt u letterlijk oefenen via het online gvbexamen.

Via de link kunt u gratis het gvb examen oefenen. Het examen bestaat uit 30 vragen waarvan 10 etiquette vragen, 1 stableford vraag en 19 regelvragen. Als u 23 vragen goed heeft bent u geslaagd!

Oefenen van de examens is kosteloos….

 

 

Direct aanmelden GVBcursus !

11 + 8 =

Met twee vriendinnen de gvbcursus gedaan op golfbaan de Schoot! Heel veel geleerd van de professional Kevin en ook gelachen. In een keer geslaagd voor het theorie examen daar zagen we echt tegenop… Echt een aanrader we hebben al wat banen gelopen!!

Jolanda Werkhoven

Geweldig deze cursus! Met een groep vrienden hebben we de cursus gevolgd mooie locatie, goed les gekregen en beide dagen op de baan gespeeld. Echt een afwisselend programma een aanrader als je het gvb wilt halen. Bedankt voor het leerzaam en gezellig weekend groeten uit Zundert 🙂

Duke de Vries

Vriend van mij had via deze cursus zijn gvb gehaald! Met 2 andere vrienden uit Belgie de cursus gevolgd in Brabant. Wij hadden alle 3 geen ervaring maar door de goede lessen en de duizenden ballen en blaren door de pro Kevin hebben we in een weekend het GVB gehaald! Bedankt voor alles en binnenkort komen er weer een paar vrienden de cursus volgen.

Elias Jansen

030 3200161

Telefoon nummer

Blauwe pannen 3
3962 GE Wijk bij Duurstede

Vragen?

Wij nemen direct contact met u op!