030 3200161 info@mijngvb.nl

Dag GVBcursus

Handicap 54 (GVB) halen in een dag!

Voor 99 Euro

Los Gvbexamen voor 69 euro!

Heeft u al ervaring boek nu een los gvbexamen!
Met 100% speelgarantie!

Wilt u snel op de golfbaan spelen en heeft u al ervaring dan is de los gvbexamen speciaal voor u!

Elk zondag verzorgen wij de examens in St Oedenrode (Brabant) en Julianadorp (Noord-Holland).

Om te spelen op de golfbaan heeft u minimaal een baanpermissie of handicap 54 (GVB) nodig. Het GVBexamen bestaat uit theorie examen en het lopen van de 9 holes q kaart. Na het examen vragen wij meteen uw pas aan.

Theorie examen

Het examen bestaat uit 30 vragen waarvan 23 regelvragen en 7 etiquette vragen.  U mag maximaal 7 fout hebben. Het examen kunt u kosteloos oefenen via onze website.

Q kaart

U loopt zelf met een marker 9 holes! Om uw handicap 54 te halen moet u minimaal 18 punten halen spelend van een handicap 54. Na het lopen van de q kaart verwerken wij deze in het systeem en vragen uw handicap 54 pas aan. Via de golf.nl app is de digitale pas binnen een uur zichtbaar en kunt u golfen.

Geen stress!

Het nieuwe gvbexamen is niet meer zo stressvol als het oude examen. Er loopt nu geen examinator mee om het praktijk gedeelte te beoordelen. U loopt de 9 holes q kaart zelf met een kennis of familie lid en na afloop maak u een foto van de q kaart en mailt dit naar ons. Wij verwerken de q kaart en vragen meteen uw handicap 54 (GVB) pas aan.

Registratie pas

Om een handicap 54 (GVB) pas te krijgen moet u geregistreerd zijn bij de Nederlandse Golf Federatie de kosten hiervoor zijn 59 euro per jaar. U heeft direct via de golf.nl uw digitale pas en kunt daar ook de gelopen q kaarten invoeren.

 

Direct aanmelden GVBcursus !

14 + 12 =

Met twee vriendinnen de gvbcursus gedaan op golfbaan de Schoot! Heel veel geleerd van de professional Kevin en ook gelachen. In een keer geslaagd voor het theorie examen daar zagen we echt tegenop… Echt een aanrader we hebben al wat banen gelopen!!

Jolanda Werkhoven

Geweldig deze cursus! Met een groep vrienden hebben we de cursus gevolgd mooie locatie, goed les gekregen en beide dagen op de baan gespeeld. Echt een afwisselend programma een aanrader als je het gvb wilt halen. Bedankt voor het leerzaam en gezellig weekend groeten uit Zundert 🙂

Duke de Vries

Vriend van mij had via deze cursus zijn gvb gehaald! Met 2 andere vrienden uit Belgie de cursus gevolgd in Brabant. Wij hadden alle 3 geen ervaring maar door de goede lessen en de duizenden ballen en blaren door de pro Kevin hebben we in een weekend het GVB gehaald! Bedankt voor alles en binnenkort komen er weer een paar vrienden de cursus volgen.

Elias Jansen

030 3200161

Telefoon nummer

Blauwe pannen 3
3962 GE Wijk bij Duurstede

Vragen?

Wij nemen direct contact met u op!