030 3200161 info@mijngvb.nl

Contact

Vragen of meedoen?

Contact opnemen met mijngvbcursus.nl

Wilt u zich inschrijven of heeft u vragen over de cursussen of los examen neem dan contact met ons op via het formulier hiernaast.

Wij zijn ook bereikbaar via het telefoon nummer 030 3200161

 

Heeft u vragen ?

12 + 8 =

Met twee vriendinnen de gvbcursus gedaan op golfbaan de Schoot! Heel veel geleerd van de professional Kevin en ook gelachen. In een keer geslaagd voor het theorie examen daar zagen we echt tegenop… Echt een aanrader we hebben al wat banen gelopen!!

Jolanda Werkhoven

Geweldig deze cursus! Met een groep vrienden hebben we de cursus gevolgd mooie locatie, goed les gekregen en beide dagen op de baan gespeeld. Echt een afwisselend programma een aanrader als je het gvb wilt halen. Bedankt voor het leerzaam en gezellig weekend groeten uit Zundert 🙂

Duke de Vries

Vriend van mij had via deze cursus zijn gvb gehaald! Met 2 andere vrienden uit Belgie de cursus gevolgd in Brabant. Wij hadden alle 3 geen ervaring maar door de goede lessen en de duizenden ballen en blaren door de pro Kevin hebben we in een weekend het GVB gehaald! Bedankt voor alles en binnenkort komen er weer een paar vrienden de cursus volgen.

Elias Jansen

030 3200161

Telefoon nummer

Blauwe pannen 3
3962 GE Wijk bij Duurstede

Vragen?

Wij nemen direct contact met u op!