030 3200161 info@mijngvb.nl

Dag GVBcursus

Handicap 54 (GVB) halen in een dag!

Voor 99 Euro

Dag GVBcursus voor 99 euro!

In een dag uw GVB halen via onze unieke GVBcursus.
Met 100% speelgarantie!

Wilt u snel op de golfbaan spelen en heeft u al ervaring dan is de dag cursus speciaal voor u!

Elk weekend verzorgen wij de gvbcursussen in St Oedenrode (Brabant) en Julianadorp (Noord-Holland).

Deze gvbcursus is ideaal voor golfers die al een aantal golflessen hebben gevolgd of een paar keer de baan hebben gelopen. U krijgt een dag golfles van een erkende pga professional en alle basistechnieken worden doorgenomen zoals putten, chippen, pitchen, bunkers en golfswing ook wordt er aandacht besteedt aan de regels en etiquette zodat u voorbereidt het examen kan maken.

De cursus dag sluit af met het theorie examen en daarna gaat u zelf de 9 holes Q kaart lopen. Daarna vragen wij uw pas aan em kunt u genieten van het golfen.Succes gegarandeerd met 100% speelgarantie!

GVB in een dag

  • Golfles 1 dag
  • Theorie les plus deelname vereenvoudigd examen
  • 9 holes Q kaart lopen
  • Clubs & Oefenballen
  • Gratis regelboeken .pdf
  • Gratis oefenen examens
  • Aanvraag GVB pas

Programma

09.45 uur ontvangst
10.00 uur fullswing
11.30 uur uitleg regels & etiquette
12.30 uur lunch
13.00 uur putten
14.00 uur korte werk en fullswing
15.00 uur theorie examen
16.00 uur 9 holes Q kaart lopen
18.00 uur einde

Registratie pas

Om een handicap 54 (GVB) pas te krijgen moet u geregistreerd zijn bij de Nederlandse Golf Federatie de kosten hiervoor zijn 59 euro per jaar. U heeft direct via de golf.nl uw digitale pas en kunt daar ook de gelopen q kaarten invoeren.

 

Direct aanmelden GVBcursus !

3 + 2 =

Met twee vriendinnen de gvbcursus gedaan op golfbaan de Schoot! Heel veel geleerd van de professional Kevin en ook gelachen. In een keer geslaagd voor het theorie examen daar zagen we echt tegenop… Echt een aanrader we hebben al wat banen gelopen!!

Jolanda Werkhoven

Geweldig deze cursus! Met een groep vrienden hebben we de cursus gevolgd mooie locatie, goed les gekregen en beide dagen op de baan gespeeld. Echt een afwisselend programma een aanrader als je het gvb wilt halen. Bedankt voor het leerzaam en gezellig weekend groeten uit Zundert 🙂

Duke de Vries

Vriend van mij had via deze cursus zijn gvb gehaald! Met 2 andere vrienden uit Belgie de cursus gevolgd in Brabant. Wij hadden alle 3 geen ervaring maar door de goede lessen en de duizenden ballen en blaren door de pro Kevin hebben we in een weekend het GVB gehaald! Bedankt voor alles en binnenkort komen er weer een paar vrienden de cursus volgen.

Elias Jansen

030 3200161

Telefoon nummer

Blauwe pannen 3
3962 GE Wijk bij Duurstede

Vragen?

Wij nemen direct contact met u op!